Skip to content Skip to footer

Fashion is dynamic so are we

De liefde voor mode is ongetwijfeld de rode draad bij R.V.33 Agency. Het maakt zo een groot deel uit van ons leven, dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe merken en trendgerichte collecties. Bij het uitbreiden en vernieuwen van ons productassortiment, zijn wij steeds op zoek naar merken met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Wij richten ons op authentieke, modieuze en unieke collecties.

Ons verhaal

Roger Van den Berghe, voormalige vertegenwoordiger bij Jeremy Fashion (een Brussels agentschap dat 33 jaar bestond), heeft het bedrijf overgenomen en succesvol omgetoverd naar zijn eigen agentuur, zijnde R.V.33 Agency. Zijn levenspartner, Mira Fanuel, stapte van in het begin mee in dit avontuur. Samen maken ze van R.V.33 Agency het dynamische bedrijf zoals het nu is.

We care about you

Wij proberen ten allen tijde de beste service te bieden aan onze leveranciers en klanten. Dit doen wij zowel voor, tijdens als na de verkoop. Een sterk administratief team staat klaar om de verkoop te ondersteunen en staat garant voor klanttevredenheid.